ellee -
Hjem Add Om oss Kontakt

3

Ny jobb!

For 2 uker siden nå satte jeg meg opp som vikar i den barnehagen i nærheten av meg. Det har blitt veldig lite jobbing på restauranten jeg jobber på nå på grunn av at det ikke er oppe så mange dager i uken, så da trengte jeg litt mer ettersom jeg bor for meg selv. Og forje mandag ble jeg oppringt, så da var det bare å kaste seg opp og komme seg av gårde. Det første som møtte meg i døren var ei lita jente som kom løpende mot meg og ga meg en god klem. Åh, det var en utrolig herlig start på dagen og den nye jobben! Kunne ikke blitt bedre. Nå har jeg vært der noen dager, på 2 forskjellige avdelinger og jeg koser meg skikkelig. Jeg virkelig stortrives sammen med de utrolig skjønne barna. Jeg var veldig nervøs for at de kanskje ikke kom til å like meg, men det gjør de og det er så koselig! Så hvis det er noen som trenger litt ekstra jobb så anbefaler jeg virkelig å sette seg opp som vikar i en barnehage. Det er kanskje litt bråkete og litt mye snørr og sikkel, men når du hører latteren, ser de søte smilene og får de gode klemmene, så glemmer du alt det! Ha en fortsatt fin kveld! ♥


  • 1

  Jeg, meg og meg selv på café

  På lørdag satt jeg på en café helt alene. For meg selv, uten noen andre. Jeg drakk bare min caffe latte med karamell og følte meg både tåpelig og glad.   Tåpelig fordi det var noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Vel, når man har flyttet til en ny by hvor man ikke kjenner en sjel, hva er valgene? Jeg vet bare at jeg trengte å komme meg ut. Men det var ikke så feil som jeg trodde det skulle være, noe som gjør meg veldig glad. Det at det ikke var en café stappet med mennesker, men bare noen få hjalp kanskje litt. Musikk etter min smak, litt småprat og snakk i bakgrunnen var overraskende beroligende. Jeg har ikke hatt lyst til å krype under teppet og forbli der i all uendelighet og aldri vise lille lonermennesket meg offentlig igjen, så da anser jeg dette som vellykket. Jeg er en person som tydeligvis liker å bare sitte for seg selv og observere folk og ting rundt meg. På en helt vanlig og ikke creepy måte da såklart. Håper jeg. Er det normalt?..  Håper dere alle har en kjempe herlig søndagsnatt snupper! ♥

  - Elisabeth

 • 3

  Morgenstund har gull i munn?

  De siste dagene har jeg bare jobbet, men nå er klar for en uke fri hvor jeg skal bare ligge i sengen å dø sakte. Kanskje spise litt potetgull. Men noe som forundret meg mens jeg vasket oppvask og traktet kaffe klokken seks om morgenen, var at det er faktisk liv ute om morgenen. Og ikke bare folk som skulle tidlig på jobb som meg, men folk som tydeligvis av egen vilje sto opp før sola for å starte dagen sin. Selv står jeg ikke opp før solen går ned igjen nesten hvis jeg ikke trenger det, så dette var et fenomen for meg. Men det fikk meg til å tenke på hvor mye disse folkene faktisk får ut av dagen sin i forhold til meg som liker å late som jeg er tornerose. Kanskje jeg også burde stå opp tidligere og til en forandring få noe ut av dagen min. Tenk, jeg kan trene, gå meg en tur, se på film, lage god mat, og fortsatt ha nesten en hel dag til å gjøre mer ting. Så kom jeg til å tenke på hvor godt det er å sove lenge at denne ideen knuste ganske fort. Men hvem vet, kanskje en dag blir jeg medlem av denne folkemengden som har et liv før klokken 12. Vi får se.

   

  Ha en fin dag! ♥

  - Elisabeth

 • 14

  Fit Motivation

  Nå er det mandag igjen og det betyr en ny treningsuke. I dag er det bena som skal få kjørt seg litt, og det er derfor mandag er min favoritt treningsdag. Er ikke noe bedre enn å trene bena. Og takket være de bildene her så kommer jeg meg opp av sofaen i dag også, wohooo!  Noen som får lyst til å trene når de ser slike bilder? Det får hvertfall jeg! 

  Follow on Bloglovin

 • 10

  Liten hyttetur!

  I går var jeg oppe på den lille søte hytten til familien vår for å besøke mor, far og lillesøsteren min som har vært der hele helgen. Jeg måtte dessverre ned igjen på kvelden fordi jeg skulle opp på jobb i dag tidlig. Jeg synes det er så utrolig koselig å være oppe på hytta, jeg har vært der siden jeg ble født og det er så utrolig mange barndomsminner derifra. Jeg stortrives rett og slett når jeg er der! Det er ikke noen fancy, stor hytte, men en liten og koselig en, akkurat sånn som hytter skal være, mener nå jeg! 

  Dette er noen av tingene jeg mener absolutt hører hjemme når du er på hytta ♥

  Blader, du må alltid ha med deg noe å lese på når du skal på hytta, og da finnes det ikke noe bedre en den nye utgaven av det #DetNye / Den beste teen til bestemor / Tekoppen min som det står Lene på, hehe / Eldgamle spørrebøker, da kommer konkurranseinstinktet mitt frem og jeg HATER å tape / Uno, og andre kortspill ♠ ♣ ♥ ♦ / Krype under pleddet og kose seg! 

  Hva mener dere hører hjemme på hytta? 

  Ha en fin kveld videre ♥
 • ellee

  Vi er to jenter som blogger om vår hverdag og våre interesser!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits