ellee -
Hjem Add Om oss Kontakt

0

Folk som rettferdiggjør ALT

Jeg vet med meg selv at jeg også er skyldig i dette. Jeg har tatt meg selv flere ganger i å ende opp med å forklare for meg selv og andre akkurat hvorfor det jeg gjør er greit. Er det fordi jeg vet det er feil? Fordi jeg tror andre vil tro det er feil? Er rettferdiggjøring egentlig bare skyldfølelse? Hvis jeg har ligget i senga hele dagen: Jeg har akkurat fått meg nye puter. Jeg sto opp tidlig sånn.. to dager forrige måned. Hvis jeg blir inne er det mindre sjanse for at noe dumt skjer. Hvis jeg ikke går ut så trenger jeg ikke ta på meg klær, som vil si jeg har mindre klær å vaske. Hvis jeg vil kjøpe noe jeg egentlig ikke føler jeg har penger til: Jeg har bare tre fra før. Etter dette skal jeg ikke kjøpe noe på sååå lenge, lover. Og sånn fortsetter det, endeløst. Og grunnen til at jeg skriver om dette er fordi jeg vil si til meg selv og andre, slutt! Bare slutt. Man skal ikke trenge å forklare seg selv for andre, eller seg selv for den saks skyld. Gjør det du vil, og aldri gjør noe du ikke vil. Man skal heller ikke sitte i ti minutter å snakke om grunnene til at man sa nei til noe heller. Et nei er nok, et nei skal godtas. For det meste å rettferdiggjøre seg på sånne måter leder til er å sitte å lyve. Man sitter der å lyver for å unngå å kanskje være ærlig for en gangs skyld, i stedet for å bare si ting rett ut. Her finnes det jo selfølgelig de små tingene man rettferdiggjør, også er det de større tingene. Men jeg føler at det finnes bedre ting å gjøre enn å sitte å rettferdiggjøre alt, for i mitt hodet er det en virkelig unødvendig ting å gjøre. Og noen ganger feigt. Selv skal jeg prøve å bli bedre på det. Så slipper kanskje de rundt meg å høre på meg bruke en hel dag på hvorfor det var greit jeg kjøpte meg en ekstra bukse.  • 2

  Nye bloggere på bærtur!

   

  Dette er første gangen vi har bedrevet oss ut på slike rare omstendigheter; vi har nå tenkt å lage en blogg sammen! Hvor dette fører, ikke vet vi. Men vi vil gi det en sjanse, og håper dere vil gi oss en. 

  Vi synes det egentlig var litt vanskelig å komme med det første innlegget, og mange minutter ble brukt for å finne ut hva vi i det hele tatt skulle skrive. Mye tid ble også brukt på å finne ut hva disse merkelige ordene som URL og HTML betydde. Tenkte en stund på at kanskje URL sto for "Underlige Rare Linker", noe det egentlig er, men vi fant da til slutt ut hva disse ordene betyr, Så nå sitter vi er da, med en helt ny blogg! 

  Håper dere tar oss godt i mot! :)   

 • ellee

  Vi er to jenter som blogger om vår hverdag og våre interesser!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits