Intervaller (ellee)
Hjem Add Om oss Kontakt

5

Intervaller

I dag har jeg tatt min første intervalltrening, og det var utrolig godt! Trodde jeg kom til å gi opp flere ganger, men er første gangen jeg faktisk har klart å komme meg igjennom hele greia. Jeg er en person som som regel ikke har noe inni meg som sier "KOM IGJEN, LENE! Dette klarer du!", det er egentlig mere sånn "Tja, du har vært flink nå Lene, 2 minutter på tredemølla er kjempe bra. Nå kan du si deg ferdig!" Noen flere som har det sånn? Eller er det bare jeg som er ekstremt lat og dårlig til å pushe meg selv? Men idag var det nok den gode engelen som sto på skuldra mi. Godt var det i hvertfall, når jeg var ferdig, vel å merke! Jeg har virkelig aldri vært en person som har vært noe glad i å trene, så jeg er kjempe glad for at jeg endelig har kommet meg opp av sofaen. Må nesten si jeg er litt stolt, man må vel få lov til å klappe seg litt på skulderen når man gjør noe bra? :-)Halvtime senere, og er fortsatt god og rød! hehe, kjæresten mobba meg godt når jeg var ferdig. Kan si jeg matchet den rosa t-skjorta jeg hadde på meg veldig fint!

Flere som trener intervaller? Og som merker at det funker? 
Noen som har noe musikk som passer fint til?

Ha en fortsatt fin kveld! ♥

  • 19.01.2014 kl.22:17
  Flink! :-)
  19.01.2014 kl.22:42
  Charlotte Tunes: Tusen takk :-)
  19.01.2014 kl.23:18
  Så flink du er :D Når du har presset deg gjennom det et par ganger til er jeg sikker på at du kommer til å ha mer glede av det! Du merker fort resultater av intervaller, hvor 4x4 er påvist til å være den mest effektive intervalltreningen! Jeg elsker party-musikk når jeg løper! Da kan jeg tenke på hvor kjekt det er å stikke ut når jeg har trent og er mer fornøyd med meg selv:)
  19.01.2014 kl.23:47
  Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min nå! Hadde satt utroolig stor pris på om du ville stille noen spørsmål! :)

  http://susanneekarlsen.blogg.no/1390057979_bloggens_frste_sprsml.html#comment

  :))
  25.01.2014 kl.17:24
  norabirken: Tusen takk! :D Ja, det stemmer helt det du sier, jeg har fått mye glede av det nå! Føler meg helt fantastisk når jeg er ferdig, og det går bare lettere for hver gang :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits