Kos! (ellee)
Hjem Add Om oss Kontakt

2

Kos!

 

God kveld! ♥

I går var rett og slett  en skikkelig kosedag! Jeg sov kjempe lenge, kan ikke huske sist gang jeg sov så lenge og godt var det. Jeg og kjæresten sto opp, lagde oss deilige rekesmørbrød, kastet oss opp i sengen igjen og så på Lost. Jeg har fått helt dilla på Lost. Jeg hadde det når det startet i 2004 også, men da var jeg jo bare 10 år så jeg må si jeg skjønner en del mer nå. Så det må jeg bare anbefale, hvis det er lenge siden dere har sett Lost, se det nå! Jeg og kjæresten har skaffet oss Netflix, så nå ser vi på det når vi vil, og det er ofte. Det er så spennende! 

Etter flere episoder med Lost, dro jeg hjem til mor, far og min lillesøster. Selv om jeg har bodd for meg selv i over et år nå, så er det alltid like godt å komme hjem til a mor av og til. Å få servert alt mulig slags søtsaker, god mat og bare sitte å slappe av er helt himmelsk når du har bodd for deg selv en liten stund. Men akkurat nå kan man si at det er liv i heimen der, pusen til lillesøsteren min har nemlig fått 5 søte små kattunger ♥ og de har en del energi kan man si, de er over alt, både høyt og lavt!


Ikke langt igjen til toppen nå...

Så nå etter en skikkelig kosedag, så er vi på første mandagen i 2014. Så idag bestemte jeg meg for å begynne å trene igjen, noe jeg virkelig ikke hadde lyst til når jeg lå på sofaen å slasket i dag tidlig, men når jeg først kom i gang var det utrolig godt. Håper bare jeg klarer å fortsette nå og holde motivasjonen oppe! Noen tips?

Ha en fortsatt fin kveld videre! Follow my blog with Bloglovin

Follow on Bloglovin • 09.01.2014 kl.19:55
  Denne bloggen er nå offisielt min favorittblogg! Bare ved å lese dette innlegget ;o Endelig et annet kjærestepar som også elsker LOST! Hadde aldri trodd jeg skulle finne noen som faktisk likte det! Anbefaler den til alle jeg kjenner, men ingen liker det, men det er fordi de ikke gidder å sette seg inn i det mener jeg da! Jeg og kjæresten så alle sesongene på 2 mnd eller noe! Vi var helt avhengig, og det gjør meg ingenting å se den igjen ;) haha.

  Søt pusiii btw!

  Ha en flott kveld videre ;)
  09.01.2014 kl.20:45
  Maria Sofie: Hvis man setter seg inn i lost så kommer man GARANTERT til å like det! Er bare at de er alt for late til det ;) De sier at det er så vanskelig å henge med, men det er det jo ikke, ikke i det hele tatt! Jeg og kjæresten begynte i desember en gang og er nå langt ut i sesong 5, så blir nok ferdig i løpet av 2 mnd vi også, hehe :) Ser det hver kveld før vi legger oss :)

  Tusen takk! :D

  Ha en fin kveld videre du også :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits